Team Secure Македонија

За

Кои сме ние

Зошто тим безбеден?

Team Secure е швајцарска компанија, со седиште во Geneенева, Швајцарија. Започнавме Team Secure за да им помогнеме на деловните субјекти да ја зголемат нивната безбедност, преку Интернет и офлајн. Можете да работите со нас на два начина. Првиот е преку Team Secure Consultancy, кој е базиран на проект. Ние обезбедуваме проценка со поставени испораки што ќе ви помогнат да решите прашање за компјутерска безбедност. Вториот начин е со користење на нашите услуги за персонал за ваши сопствени проекти, услуги и консултантски услуги.

Доверливи партнери и клиенти

Зошто да не изберете нас

Наши принципи

Важно е да ја извршите својата должно внимание кога работите со компанија за сајбер безбедност. Бидејќи вашата безбедност е наш приоритет, еве ги четирите принципи што ги почитуваме

Испорачајте повеќе

Ние секогаш притискаме да испорачаме повеќе. Затоа што вашата безбедност е наш приоритет.

Постапувајте во ваш интерес

Ние секогаш дејствуваме во најдобар интерес на вашата деловна активност, без оглед на наш сопствен.

Нашиот ангажман

Ние ветуваме, предоставуваме. Нашата репутација е она што го гарантира нашиот опстанок и успех.

Само ако можеме да помогнеме

Ние ќе го земеме вашиот проект само доколку сметате дека навистина можеме да ви помогнеме и на вас и на вашиот бизнис.

Запознајте го тимот

Наше лидерство

Го обезбедуваме светот на утрешниот ден.

Andreea Lead Recruiter

Andreea

Lead Recruiter

Crina Recruiter

Crina

Recruiter

Veronika Recruiter

Veronika

Recruiter

Lumi Sales Director

Lumi

Sales Director

Diana Recruiter

Diana

Recruiter

Geanina Recruiter

Geanina

Recruiter

Alexander Senior Software Engineer

Alexander

Senior Software Engineer

Antonio Senior Software Engineer

Antonio

Senior Software Engineer

Azamat Senior Software Engineer

Azamat

Senior Software Engineer

Bogdan Senior Software Engineer

Bogdan

Senior Software Engineer

Borislav Senior Software Engineer

Borislav

Senior Software Engineer

David Senior Software Engineer

David

Senior Software Engineer

Gabriel Senior Software Engineer

Gabriel

Senior Software Engineer

Hector Senior Software Engineer

Hector

Senior Software Engineer

Igor Senior Software Engineer

Igor

Senior Software Engineer

Joan Senior Software Engineer

Joan

Senior Software Engineer

Klevi Senior Software Engineer

Klevi

Senior Software Engineer

Lukasz Senior Software Engineer

Lukasz

Senior Software Engineer

Marius Senior Software Engineer

Marius

Senior Software Engineer

Nedim Senior Software Engineer

Nedim

Senior Software Engineer

Octav Senior Software Engineer

Octav

Senior Software Engineer

Pavel Senior Software Engineer

Pavel

Senior Software Engineer

Petar Senior Software Engineer

Petar

Senior Software Engineer

Piotr Senior Software Engineer

Piotr

Senior Software Engineer

Razvan Senior Software Engineer

Razvan

Senior Software Engineer

Sergio Senior Software Engineer

Sergio

Senior Software Engineer

Alexandru QA Engineer

Alexandru

QA Engineer

Alina QA Engineer

Alina

QA Engineer

Andrei QA Engineer

Andrei

QA Engineer

Nikolina QA Engineer

Nikolina

QA Engineer

Robert QA Engineer

Robert

QA Engineer

Robert Dan QA Engineer

Robert Dan

QA Engineer

Дали вашата ИТ-инфраструктура е безбедна?

Безбедноста на вашата ИТ инфраструктура треба да биде вашиот најголем приоритет. Контактирајте се со нас.