Team Secure Македонија

Зошто да се изврши аУсогласеност и советодавно анализа со TeamSecure?

Нашите луѓе се важни

Усогласеност и советодавно

Организацииво Македонија се бара да се усогласат со сè построгиот сет на прописи и безбедносни барања, истовремено справувајќи се со сложениот предизвик на сајбер заканите. Ние во Team Secure ги советуваме нашите клиенти за релевантните закони за приватност и регулаторни барања, како да развиваме и спроведуваме системи и контроли во согласност со усогласеноста што ги ублажуваат внатрешните и надворешните ранливости.

Обезбедување на светот на денешницата и утрешниот ден

Додека некои едноставно се грижат, ние го обезбедуваме светот на денешницата и утрешниот денво Македонија и на други места. Безбедносните слабости ги нарушуваат бизнисите постојано и предизвикуваат огромни трошоци. Дел од нашата мисија како компанија е постојано да ги анализираме најновите ранливости и хакерски трендови и методи, за подобро да разбереме од каде може да дојде следната закана.

Обезбедување на светот на денешницата и утрешниот ден
Започнавме со едноставно набудување

Започнавме со едноставно набудување

Се повеќе компании инвестираат и зависат од дигиталните средства. Ажурирањето со сите технологии станува сè покомплицирано и одзема многу време. Повеќето компанииво Македонија едноставно немаат домашна експертиза или време и знаење како да ги регрутираат потребните ресурси за компјутерска безбедност. Нашата мисија во Team Secure е едноставна. Откријте, ангажирајте и задржете ги врвните таленти за интернет-безбедност. Ова им овозможува на нашите клиенти да останат фокусирани на своите краткорочни и долгорочни цели на проектот и да не се грижат за безбедносните закани.

Потребна ви е помош со Усогласеност и советодавно?

Безбедноста на вашата ИТ инфраструктура треба да биде вашиот најголем приоритет. Контактирајте се со нас.