Team Secure Македонија

Зошто да се изврши аТестирање на пенетрација анализа со TeamSecure?

Нашите луѓе се важни

Тестирање на пенетрација

Тестирање на пенетрација, исто така наречено тестирање на пенкало или етичко хакирање, е практика на тестирање на компјутерски систем, мрежа или веб апликација за да се најдат безбедносни ранливости што напаѓачот би можел да ги искористи. Нашите тестатори за пенетрација вршат и автоматски и рачен тест за да ги идентификуваат можните влезни точки, да утврдат слабост во инфраструктурата (хардвер), апликација (софтвер) и луѓе. Тие ги пријавуваат овие наоди на клиентот и даваат упатства за развој на соодветни контроли.

Обезбедување на светот на денешницата и утрешниот ден

Додека некои едноставно се грижат, ние го обезбедуваме светот на денешницата и утрешниот денво Македонија и на други места. Безбедносните слабости ги нарушуваат бизнисите постојано и предизвикуваат огромни трошоци. Дел од нашата мисија како компанија е постојано да ги анализираме најновите ранливости и хакерски трендови и методи, за подобро да разбереме од каде може да дојде следната закана.

Обезбедување на светот на денешницата и утрешниот ден
Започнавме со едноставно набудување

Започнавме со едноставно набудување

Се повеќе компании инвестираат и зависат од дигиталните средства. Ажурирањето со сите технологии станува сè покомплицирано и одзема многу време. Повеќето компанииво Македонија едноставно немаат домашна експертиза или време и знаење како да ги регрутираат потребните ресурси за компјутерска безбедност. Нашата мисија во Team Secure е едноставна. Откријте, ангажирајте и задржете ги врвните таленти за интернет-безбедност. Ова им овозможува на нашите клиенти да останат фокусирани на своите краткорочни и долгорочни цели на проектот и да не се грижат за безбедносните закани.

Потребна ви е помош со Тестирање на пенетрација?

Безбедноста на вашата ИТ инфраструктура треба да биде вашиот најголем приоритет. Контактирајте се со нас.