Team Secure Македонија

Ние знаеме како да го заштитиме вашиот бизнис.

Ние нудиме услуги за сајбер безбедност на одделение за претпријатија и специјалисти и експерти за сајбер безбедност.

TS Претпријатие-одделение Услуги за сајбер безбедност

Нашите консултантски услуги за компјутерска безбедност на ниво на претпријатие.

TS Персонал за компјутерска безбедност

Ангажирајте специјалисти и експерти за сајбер безбедност.

Доверливи партнери и клиенти

Кои сме ние

Зошто тим безбеден?

Team Secure е швајцарска компанија, со седиште во Geneенева, Швајцарија. Започнавме Team Secure за да им помогнеме на деловните субјекти да ја зголемат нивната безбедност, преку Интернет и офлајн. Можете да работите со нас на два начина. Првиот е преку Team Secure Consultancy, кој е базиран на проект. Ние обезбедуваме проценка со поставени испораки што ќе ви помогнат да решите прашање за компјутерска безбедност. Вториот начин е со користење на нашите услуги за персонал за ваши сопствени проекти, услуги и консултантски услуги.

Зошто да не изберете нас

Наши принципи

Важно е да ја извршите својата должно внимание кога работите со компанија за сајбер безбедност. Бидејќи вашата безбедност е наш приоритет, еве ги четирите принципи што ги почитуваме

Испорачајте повеќе

Ние секогаш притискаме да испорачаме повеќе. Затоа што вашата безбедност е наш приоритет.

Постапувајте во ваш интерес

Ние секогаш дејствуваме во најдобар интерес на вашата деловна активност, без оглед на наш сопствен.

Нашиот ангажман

Ние ветуваме, предоставуваме. Нашата репутација е она што го гарантира нашиот опстанок и успех.

Само ако можеме да помогнеме

Ние ќе го земеме вашиот проект само доколку сметате дека навистина можеме да ви помогнеме и на вас и на вашиот бизнис.

Запознајте го тимот

Наше лидерство

Го обезбедуваме светот на утрешниот ден.

Andreea Lead Recruiter

Andreea

Lead Recruiter

Crina Recruiter

Crina

Recruiter

Veronika Recruiter

Veronika

Recruiter

Lumi Sales Representative

Lumi

Sales Representative

Diana Recruiter

Diana

Recruiter

Geanina Recruiter

Geanina

Recruiter

Дали вашата ИТ-инфраструктура е безбедна?

Безбедноста на вашата ИТ инфраструктура треба да биде вашиот најголем приоритет. Контактирајте се со нас.