Ангажирајте го највисокиот персонал за компјутерска безбедност во Северна Македонија

Почни

Изберете вештини на вашиот специјалист

Услуги

CSIRT

Expertise in CSIRT

За CSIRT

Security code review

Expertise in Security code review

За Security code review

Managed security services

Expertise in Managed security services

За Managed security services

Blockchain security services

Expertise in Blockchain security services

За Blockchain security services

Предлог вредност

Зошто да одберете Team Secure како партнер за вработување Северна Македонија ?

Ние Ви помагаме да регрутирате ИТ таленти и програмери во Северна Македонија

Достигнете локален талент

Добијте директен пристап до базен на таленти за ИТ Северна Македонија.

Зачувај време

Делегирање извори на MK ИТ кандидати во Team Secure.

Заштеди пари

Значително ги намалите трошоците за регрутирање во Северна Македонија.

Top Talent in Северна Македонија

Имаме пристап до илјадници програмери во Северна Македонија.

Поддршка

Ние ви помагаме да воспоставите односи во {country} и користете техники за задржување на вработените за да обезбедите лојалност на тимот.

Строго вработување

Нашиот процес на вработување е строг. Ние правиме обемни тестирања за да го задржиме најдоброто.

Процес

Како работи

Имаме едноставен процес од 5 чекори. Дојдете до нас со ваша потреба, се согласуваме за нашата соработка, тогаш ни ги испраќате опис на работните места, ние ви помагаме да го извозите талентот, да ви испраќаме резимеа на потенцијални кандидати. Ако одлучите да се движите напред со одреден кандидат, правите понуда, ако понудата е прифатена, стигнавме до нашата цел.

Договор
Испрати Опис на работа
Ние Проценка
Ние истражуваме
Резултат