Team Secure Македонија

Зошто да се изврши аОбука и свесност анализа со TeamSecure?

Нашите луѓе се важни

Обука и свесност

Хакерите секогаш ги развиваат своите пристапи и технологии и затоа вашата компанија секогаш мора да ја надоградува обуката за свесност за сајбер безбедност како составен дел од културата за безбедност на информациите на вашата компанија.

Вашите вработени се вашата прва и примарна линија на одбрана од криминал преку Интернет, така што вашата најбезбедна инвестиција ќе биде да ги опремите со знаење и вештини што им се потребни за да се заштитат од криминалните елементи. Ние во Team Secure развивме програми за обука засновани на реални симулации на напади, во согласност со најновите криминални трендови и покриваме со нашите клиенти теми како што се: како да забележите прицврстување на црвени знамиња, одбранбени процедури, како да креирате ефикасен план за реакција на закана .

Обезбедување на светот на денешницата и утрешниот ден

Додека некои едноставно се грижат, ние го обезбедуваме светот на денешницата и утрешниот денво Македонија и на други места. Безбедносните слабости ги нарушуваат бизнисите постојано и предизвикуваат огромни трошоци. Дел од нашата мисија како компанија е постојано да ги анализираме најновите ранливости и хакерски трендови и методи, за подобро да разбереме од каде може да дојде следната закана.

Обезбедување на светот на денешницата и утрешниот ден
Започнавме со едноставно набудување

Започнавме со едноставно набудување

Се повеќе компании инвестираат и зависат од дигиталните средства. Ажурирањето со сите технологии станува сè покомплицирано и одзема многу време. Повеќето компанииво Македонија едноставно немаат домашна експертиза или време и знаење како да ги регрутираат потребните ресурси за компјутерска безбедност. Нашата мисија во Team Secure е едноставна. Откријте, ангажирајте и задржете ги врвните таленти за интернет-безбедност. Ова им овозможува на нашите клиенти да останат фокусирани на своите краткорочни и долгорочни цели на проектот и да не се грижат за безбедносните закани.

Потребна ви е помош со Обука и свесност?

Безбедноста на вашата ИТ инфраструктура треба да биде вашиот најголем приоритет. Контактирајте се со нас.