Team Secure Македонија

Зошто да се вработи А.Специјалист за DevOps со TeamSecure?

Специјалист за DevOps - staffing

Специјалист за DevOps

DevOps се состои од два дела, развој на софтвер (Dev) и ИТ операции (Ops). Целта е да се скрати животниот циклус на развој на системите, како и да се обезбеди висок квалитет на софтвер. Специјалист за DevOps е одговорен за управување со ИТ инфраструктурата според условот на поддржаниот софтверски код кој е посветен во хибридно опкружување со повеќе станари.

Бидејќи DevOps е форматиран со комбинирање на развој на софтвер и ИТ операции, специјалист за DevOps може да биде или развивач кој се преселил во операции или системски администратор кој се преселил во доменот за кодирање. Да се биде специјалист за DevOps бара разбирање и искуство во најмалку две од следниве опции: оперативни системи на Unix, скрипти на Python, база на податоци MYSQL, сервери за апликации Tomcat. Додадена вредност на специјалист за DevOps е знаењето за тестирање и распоредување на рамки за автоматизација и алатки како пакети за тестирање JMeter или Serenity.

Зголемена побарувачка заСпецијалист за DevOpsво Македонија

Глобална трка за регрутирање високо квалификуваниСпецијалист за DevOps се интензивира и создава недостиг на пазарот, особеново Македонија . Ние во Team Secure сме специјализирани за идентификување на врвни вработени во сајбер-безбедноста и нивно усогласување со соодветните работни места. Нашите стручни кадри се во можност да извлечат од голем базен на високо квалификувани и искусниСпецијалист за DevOps кандидати и врз основа на нашето искуство во областа на безбедноста, ние сме во состојба да ги процениме вештините, квалификациите и искуството на потенцијалниот кандидат за да обезбедиме совршен кандидат за нашите клиенти.

Зголемена побарувачка заСпецијалист за DevOpsво Македонија
Ангажирајте А. Специјалист за DevOps - staffing

Нашите луѓе се важни

Просперитетен бизнис има потреба од успешни вработени. За нас во Team Secure, здравјето и благосостојбата на нашите вработени; нашите вработени не само што придонесуваат за раст на нашата организација, туку во исто време тие ги користат своите вештини, знаења и таленти за да постигнат лично исполнување.

FAQ

Дали има какви било однапред трошоци за регрутирање или договорни трошоци при вработување аСпецијалист за DevOps со Team Secure?

Да Потребен ни е почетен депозит што ќе се примени како кредит на вашата прва фактура откако ќе ја вработите вашатаСпецијалист за DevOps . Ако одлучите да не продолжите напред, вашиот депозит ќе биде комплетно вратен.

Како да започнам? Како го вработувам мојотСпецијалист за DevOps ресурс?

Ние го направивме овој процес што е можно поедноставен, сè што треба да направите е да отидете на https://order.teamsecure.io, само пополнете го формуларот и еден од нашите експерти ќе ви врати во рок од 24-48 часа за да го добиете вашиот поставување сметка. Толку лесно!

Кои начини на плаќање прифаќате?

Ние првенствено работиме со банкарски жици и обично работиме во следниве валути: ЕУР, CHF, УСД и GBP. За помали износи, прифаќаме плаќања со сите поголеми кредитни картички.

Може ли мојотСпецијалист за DevOps работа од канцелариите на нашата компанија?

Да Распоредување на лице место наСпецијалист за DevOps персоналот е достапен на барање. Сите вработени во Team Secure ќе го кажат последниот збор за преместувањето затоа што среќата на нашите специјалисти е врвен приоритет за нас.

Сите прилагодувања на трошоците за живот и надоместоците за преместување се пренесуваат на клиентот. Препорачуваме ваков вид на аргументирање за периоди од 3-6 месеци. Се препорачува клиентот што бара долгорочно преместување на лице место, да го извести Team Secure однапред за да можеме да ангажираме специфичниСпецијалист за DevOps кандидати кои бараат преместување.

Зошто не дозволувашСпецијалист за DevOps да работат од дома или од далечина?

Бидејќи е безбедносна компанија, Team Secure е познат како строг кон вработените следејќи ги внатрешните протоколи и безбедносните упатства, од контрола на пристап до складирање на документи и кодови работени на кои се однесуваат на интелектуалната сопственост (IP) на нашите клиенти. Далечинска работа, и хонорарното работење е одлично како концепт, но нашите клиенти, особено компаниите и владите на „Фортун 500“, се многу заинтересирани да се осигурат дека ИП еСпецијалист за DevOps работи на, безбедно се чува.

Колку треба да буџетирам за да најдам аСпецијалист за DevOps со Team Secure?

Започнавме Team Secure со цел: да им понудиме врвни услуги за сајбер безбедност на нашите клиенти и да изградиме заедница на специјалисти за сајбер безбедност, без оглед на нивната локација. Ние ги регрутираме и вработуваме вашитеСпецијалист за DevOps директно, во ваше име. Ние ги плаќаме сите даноци за вработувања и придонесот за вработување кон државата. Без мака за вас. Без комплицирана документација, без административна кавга за вас. Едноставна економија може да кажете.

На пазарот е многу баранаСпецијалист за DevOps , и нема доволноСпецијалист за DevOps да се шета наоколу, затоа цените низ целиот свет се високи.

Кој ги поседува законските права на делото креирано од моетоСпецијалист за DevOps ?

Вие, клиентот! Нашиот тим работи директно за вас и по целосна исплата, сите права на IP, производи и код произведени од Team Secure се ваша сопственост.

Ангажирајте А. Специјалист за DevOps

Безбедноста на вашата ИТ инфраструктура треба да биде вашиот најголем приоритет. Контактирајте се со нас.