Team Secure Македонија

Зошто да се вработи А.Безбедносен архитект со TeamSecure?

Безбедносен архитект - staffing

Безбедносен архитект

Безбедносните архитекти ја проценуваат информатичката технологија и компјутерските системи на нивните организации, идентификувајќи ги предностите и слабостите. Тие мора да размислуваат како што би размислувал хакер, затоа што мора да ги предвидат сите потези и тактики што хакерите ќе ги искористат за да се обидат и да добијат неовластен пристап до компјутерскиот систем.

Тие спроведуваат тестови на пенетрација, анализи на ризици и етички пробиви на локални мрежи, широко распространети мрежи и виртуелни приватни мрежи. Тие се одговорни за развој, преглед и одобрување на барањата за инсталација за LAN, WAN, VPN, рутери, заштитени allидови и сродни мрежни уреди.

Една важна одговорност за безбедносниот архитект е да одговори на нарушувања на безбедноста. Кога ќе се појават инциденти, тој треба да процени причини, штети и враќање на податоците, подготвувајќи темелни извештаи за компанијата.

Одржувањето спроведено од безбедносен архитект е исто така важно и се состои од спроведување на соодветни промени, ажурирања и надградби како одговор на ранливоста и упадите.

Зголемена побарувачка заБезбедносен архитектво Македонија

Глобална трка за регрутирање високо квалификуваниБезбедносен архитект се интензивира и создава недостиг на пазарот, особеново Македонија . Ние во Team Secure сме специјализирани за идентификување на врвни вработени во сајбер-безбедноста и нивно усогласување со соодветните работни места. Нашите стручни кадри се во можност да извлечат од голем базен на високо квалификувани и искусниБезбедносен архитект кандидати и врз основа на нашето искуство во областа на безбедноста, ние сме во состојба да ги процениме вештините, квалификациите и искуството на потенцијалниот кандидат за да обезбедиме совршен кандидат за нашите клиенти.

Зголемена побарувачка заБезбедносен архитектво Македонија
Ангажирајте А. Безбедносен архитект - staffing

Нашите луѓе се важни

Просперитетен бизнис има потреба од успешни вработени. За нас во Team Secure, здравјето и благосостојбата на нашите вработени; нашите вработени не само што придонесуваат за раст на нашата организација, туку во исто време тие ги користат своите вештини, знаења и таленти за да постигнат лично исполнување.

FAQ

Дали има какви било однапред трошоци за регрутирање или договорни трошоци при вработување аБезбедносен архитект со Team Secure?

Да Потребен ни е почетен депозит што ќе се примени како кредит на вашата прва фактура откако ќе ја вработите вашатаБезбедносен архитект . Ако одлучите да не продолжите напред, вашиот депозит ќе биде комплетно вратен.

Како да започнам? Како го вработувам мојотБезбедносен архитект ресурс?

Ние го направивме овој процес што е можно поедноставен, сè што треба да направите е да отидете на https://order.teamsecure.io, само пополнете го формуларот и еден од нашите експерти ќе ви врати во рок од 24-48 часа за да го добиете вашиот поставување сметка. Толку лесно!

Кои начини на плаќање прифаќате?

Ние првенствено работиме со банкарски жици и обично работиме во следниве валути: ЕУР, CHF, УСД и GBP. За помали износи, прифаќаме плаќања со сите поголеми кредитни картички.

Може ли мојотБезбедносен архитект работа од канцелариите на нашата компанија?

Да Распоредување на лице место наБезбедносен архитект персоналот е достапен на барање. Сите вработени во Team Secure ќе го кажат последниот збор за преместувањето затоа што среќата на нашите специјалисти е врвен приоритет за нас.

Сите прилагодувања на трошоците за живот и надоместоците за преместување се пренесуваат на клиентот. Препорачуваме ваков вид на аргументирање за периоди од 3-6 месеци. Се препорачува клиентот што бара долгорочно преместување на лице место, да го извести Team Secure однапред за да можеме да ангажираме специфичниБезбедносен архитект кандидати кои бараат преместување.

Зошто не дозволувашБезбедносен архитект да работат од дома или од далечина?

Бидејќи е безбедносна компанија, Team Secure е познат како строг кон вработените следејќи ги внатрешните протоколи и безбедносните упатства, од контрола на пристап до складирање на документи и кодови работени на кои се однесуваат на интелектуалната сопственост (IP) на нашите клиенти. Далечинска работа, и хонорарното работење е одлично како концепт, но нашите клиенти, особено компаниите и владите на „Фортун 500“, се многу заинтересирани да се осигурат дека ИП еБезбедносен архитект работи на, безбедно се чува.

Колку треба да буџетирам за да најдам аБезбедносен архитект со Team Secure?

Започнавме Team Secure со цел: да им понудиме врвни услуги за сајбер безбедност на нашите клиенти и да изградиме заедница на специјалисти за сајбер безбедност, без оглед на нивната локација. Ние ги регрутираме и вработуваме вашитеБезбедносен архитект директно, во ваше име. Ние ги плаќаме сите даноци за вработувања и придонесот за вработување кон државата. Без мака за вас. Без комплицирана документација, без административна кавга за вас. Едноставна економија може да кажете.

На пазарот е многу баранаБезбедносен архитект , и нема доволноБезбедносен архитект да се шета наоколу, затоа цените низ целиот свет се високи.

Кој ги поседува законските права на делото креирано од моетоБезбедносен архитект ?

Вие, клиентот! Нашиот тим работи директно за вас и по целосна исплата, сите права на IP, производи и код произведени од Team Secure се ваша сопственост.

Ангажирајте А. Безбедносен архитект

Безбедноста на вашата ИТ инфраструктура треба да биде вашиот најголем приоритет. Контактирајте се со нас.