Team Secure Македонија

Зошто да се изврши аПрограма за одговорно откривање анализа со TeamSecure?

Нашите луѓе се важни

Програма за одговорно откривање

Одговорно обелоденување е модел на откривање на ранливост во кој ранливост или проблем се обелоденува само по одреден временски период што овозможува закрпеност или поправање на ранливоста или проблемот. Нашиот тим експерти имаат искуство со работа заедно со нашите клиенти за да ги идентификуваат ранливостите и да ги пријават на нивниот тим за развој за да се реши итен случај или да се развие решение. Работата со нас ќе ги заштити ранливостите на вашите системи од откривање на јавноста пред да бидете подготвени да распоредите поправка.

Обезбедување на светот на денешницата и утрешниот ден

Додека некои едноставно се грижат, ние го обезбедуваме светот на денешницата и утрешниот денво Македонија и на други места. Безбедносните слабости ги нарушуваат бизнисите постојано и предизвикуваат огромни трошоци. Дел од нашата мисија како компанија е постојано да ги анализираме најновите ранливости и хакерски трендови и методи, за подобро да разбереме од каде може да дојде следната закана.

Обезбедување на светот на денешницата и утрешниот ден
Започнавме со едноставно набудување

Започнавме со едноставно набудување

Се повеќе компании инвестираат и зависат од дигиталните средства. Ажурирањето со сите технологии станува сè покомплицирано и одзема многу време. Повеќето компанииво Македонија едноставно немаат домашна експертиза или време и знаење како да ги регрутираат потребните ресурси за компјутерска безбедност. Нашата мисија во Team Secure е едноставна. Откријте, ангажирајте и задржете ги врвните таленти за интернет-безбедност. Ова им овозможува на нашите клиенти да останат фокусирани на своите краткорочни и долгорочни цели на проектот и да не се грижат за безбедносните закани.

Потребна ви е помош со Програма за одговорно откривање?

Безбедноста на вашата ИТ инфраструктура треба да биде вашиот најголем приоритет. Контактирајте се со нас.