Team Secure Македонија

Зошто да се изврши аКонсултантски услуги анализа со TeamSecure?

Нашите луѓе се важни

Консултантски услуги

Нашите консултанти за компјутерска безбедноство Македонија имајте експертиза за да ви помогне да бидете пред компјутерските криминалци. Тие проценуваат софтвер, компјутерски системи и мрежи за ранливост, потоа дизајнираат и спроведуваат најдобри безбедносни решенија за потребите на организацијата. Ние во Team Secure имаме длабоко разбирање за тоа каде пристапот на една организација кон безбедноста на информациите може да не успее и ги советуваме нашите клиенти за проактивни подобрувања што можат да се направат преку политики и постапки за спроведување што овозможуваат организација на клиентотво Македонија да ги обезбеди своите дигитални средства.

Обезбедување на светот на денешницата и утрешниот ден

Додека некои едноставно се грижат, ние го обезбедуваме светот на денешницата и утрешниот денво Македонија и на други места. Безбедносните слабости ги нарушуваат бизнисите постојано и предизвикуваат огромни трошоци. Дел од нашата мисија како компанија е постојано да ги анализираме најновите ранливости и хакерски трендови и методи, за подобро да разбереме од каде може да дојде следната закана.

Обезбедување на светот на денешницата и утрешниот ден
Започнавме со едноставно набудување

Започнавме со едноставно набудување

Се повеќе компании инвестираат и зависат од дигиталните средства. Ажурирањето со сите технологии станува сè покомплицирано и одзема многу време. Повеќето компанииво Македонија едноставно немаат домашна експертиза или време и знаење како да ги регрутираат потребните ресурси за компјутерска безбедност. Нашата мисија во Team Secure е едноставна. Откријте, ангажирајте и задржете ги врвните таленти за интернет-безбедност. Ова им овозможува на нашите клиенти да останат фокусирани на своите краткорочни и долгорочни цели на проектот и да не се грижат за безбедносните закани.

Потребна ви е помош со Консултантски услуги?

Безбедноста на вашата ИТ инфраструктура треба да биде вашиот најголем приоритет. Контактирајте се со нас.