Team Secure Македонија

Зошто да се изврши аУправувани безбедносни услуги анализа со TeamSecure?

Нашите луѓе се важни

Управувани безбедносни услуги

Повеќе организацииво Македонија се свртуваат кон управувани безбедносни служби за да ги прошират своите безбедносни можности и да го намалат обемот на работа на нивниот домашен ИТ персонал. Како обезбедувач на управувани безбедносни услуги (MSSP), Team Secure управува со безбедносните процеси од нашата локација, дозволувајќи им на претпријатијата да вршат деловни активности како и обично со минимален упад поради иницијативи за безбедност, додека ние одржуваме постојана линија на комуникација и непречено известување за бизнисот. Со аутсорсинг на Team Secure, треба да очекувате да реализирате заштеда на трошоците со елиминирање на потребата за одржување на внатрешен персонал за ИТ безбедност.

Обезбедување на светот на денешницата и утрешниот ден

Додека некои едноставно се грижат, ние го обезбедуваме светот на денешницата и утрешниот денво Македонија и на други места. Безбедносните слабости ги нарушуваат бизнисите постојано и предизвикуваат огромни трошоци. Дел од нашата мисија како компанија е постојано да ги анализираме најновите ранливости и хакерски трендови и методи, за подобро да разбереме од каде може да дојде следната закана.

Обезбедување на светот на денешницата и утрешниот ден
Започнавме со едноставно набудување

Започнавме со едноставно набудување

Се повеќе компании инвестираат и зависат од дигиталните средства. Ажурирањето со сите технологии станува сè покомплицирано и одзема многу време. Повеќето компанииво Македонија едноставно немаат домашна експертиза или време и знаење како да ги регрутираат потребните ресурси за компјутерска безбедност. Нашата мисија во Team Secure е едноставна. Откријте, ангажирајте и задржете ги врвните таленти за интернет-безбедност. Ова им овозможува на нашите клиенти да останат фокусирани на своите краткорочни и долгорочни цели на проектот и да не се грижат за безбедносните закани.

Потребна ви е помош со Управувани безбедносни услуги?

Безбедноста на вашата ИТ инфраструктура треба да биде вашиот најголем приоритет. Контактирајте се со нас.