Team Secure Македонија

Зошто да се изврши аУсогласеност со GDPR анализа со TeamSecure?

Нашите луѓе се важни

Усогласеност со GDPR

Нашите специјалисти во Team Secure имаат стручно знаење за законот и практиките за заштита на податоцитево Македонија и имаат искуство со спроведување на соодветни технички и организациски мерки што ги следат принципите за заштита на податоците според шесте законски основи наведени во регулативата (согласност, договор, јавна задача, витален интерес, легитимен интерес или законско барање).

Нашите експерти можат да и помогнат на вашата организација да дизајнира деловни процеси кои обезбедуваат заштитни мерки за заштита на личните податоци до нивото на заштита на податоците што се потребни за она што го обработуваат контролорите на податоци и обработувачот на податоци.

Обезбедување на светот на денешницата и утрешниот ден

Додека некои едноставно се грижат, ние го обезбедуваме светот на денешницата и утрешниот денво Македонија и на други места. Безбедносните слабости ги нарушуваат бизнисите постојано и предизвикуваат огромни трошоци. Дел од нашата мисија како компанија е постојано да ги анализираме најновите ранливости и хакерски трендови и методи, за подобро да разбереме од каде може да дојде следната закана.

Обезбедување на светот на денешницата и утрешниот ден
Започнавме со едноставно набудување

Започнавме со едноставно набудување

Се повеќе компании инвестираат и зависат од дигиталните средства. Ажурирањето со сите технологии станува сè покомплицирано и одзема многу време. Повеќето компанииво Македонија едноставно немаат домашна експертиза или време и знаење како да ги регрутираат потребните ресурси за компјутерска безбедност. Нашата мисија во Team Secure е едноставна. Откријте, ангажирајте и задржете ги врвните таленти за интернет-безбедност. Ова им овозможува на нашите клиенти да останат фокусирани на своите краткорочни и долгорочни цели на проектот и да не се грижат за безбедносните закани.

Потребна ви е помош со Усогласеност со GDPR?

Безбедноста на вашата ИТ инфраструктура треба да биде вашиот најголем приоритет. Контактирајте се со нас.