Team Secure Македонија

Зошто да се вработи А.Инженер за безбедност со TeamSecure?

Инженер за безбедност - staffing

Инженер за безбедност

Главниот фокус на инженерот за ИТ безбедност е на контрола на квалитетот во рамките на ИТ инфраструктурата. Ова вклучува дизајнирање, градење и одбрана на скалабилни, безбедни и робусни системи, како и работа на системи и мрежи на оперативни центри за податоци.

Покрај делот за развој, две важни вештини што треба да ги има еден инженер за безбедност, се состојат во помагање на организацијата да ги разбере напредните сајбер закани и да помогне во креирање стратегии за заштита на тие мрежи.

Да се биде инженер за безбедност подразбира длабоко познавање на ранливоста на безбедноста во апликацијата (Безбедносна рамка OWAS) и исто така присуство на една од следниве сертификати: Security +, CRISC, CEH.

Зголемена побарувачка заИнженер за безбедноство Македонија

Глобална трка за регрутирање високо квалификуваниИнженер за безбедност се интензивира и создава недостиг на пазарот, особеново Македонија . Ние во Team Secure сме специјализирани за идентификување на врвни вработени во сајбер-безбедноста и нивно усогласување со соодветните работни места. Нашите стручни кадри се во можност да извлечат од голем базен на високо квалификувани и искусниИнженер за безбедност кандидати и врз основа на нашето искуство во областа на безбедноста, ние сме во состојба да ги процениме вештините, квалификациите и искуството на потенцијалниот кандидат за да обезбедиме совршен кандидат за нашите клиенти.

Зголемена побарувачка заИнженер за безбедноство Македонија
Ангажирајте А. Инженер за безбедност - staffing

Нашите луѓе се важни

Просперитетен бизнис има потреба од успешни вработени. За нас во Team Secure, здравјето и благосостојбата на нашите вработени; нашите вработени не само што придонесуваат за раст на нашата организација, туку во исто време тие ги користат своите вештини, знаења и таленти за да постигнат лично исполнување.

FAQ

Дали има какви било однапред трошоци за регрутирање или договорни трошоци при вработување аИнженер за безбедност со Team Secure?

Да Потребен ни е почетен депозит што ќе се примени како кредит на вашата прва фактура откако ќе ја вработите вашатаИнженер за безбедност . Ако одлучите да не продолжите напред, вашиот депозит ќе биде комплетно вратен.

Како да започнам? Како го вработувам мојотИнженер за безбедност ресурс?

Ние го направивме овој процес што е можно поедноставен, сè што треба да направите е да отидете на https://order.teamsecure.io, само пополнете го формуларот и еден од нашите експерти ќе ви врати во рок од 24-48 часа за да го добиете вашиот поставување сметка. Толку лесно!

Кои начини на плаќање прифаќате?

Ние првенствено работиме со банкарски жици и обично работиме во следниве валути: ЕУР, CHF, УСД и GBP. За помали износи, прифаќаме плаќања со сите поголеми кредитни картички.

Може ли мојотИнженер за безбедност работа од канцелариите на нашата компанија?

Да Распоредување на лице место наИнженер за безбедност персоналот е достапен на барање. Сите вработени во Team Secure ќе го кажат последниот збор за преместувањето затоа што среќата на нашите специјалисти е врвен приоритет за нас.

Сите прилагодувања на трошоците за живот и надоместоците за преместување се пренесуваат на клиентот. Препорачуваме ваков вид на аргументирање за периоди од 3-6 месеци. Се препорачува клиентот што бара долгорочно преместување на лице место, да го извести Team Secure однапред за да можеме да ангажираме специфичниИнженер за безбедност кандидати кои бараат преместување.

Зошто не дозволувашИнженер за безбедност да работат од дома или од далечина?

Бидејќи е безбедносна компанија, Team Secure е познат како строг кон вработените следејќи ги внатрешните протоколи и безбедносните упатства, од контрола на пристап до складирање на документи и кодови работени на кои се однесуваат на интелектуалната сопственост (IP) на нашите клиенти. Далечинска работа, и хонорарното работење е одлично како концепт, но нашите клиенти, особено компаниите и владите на „Фортун 500“, се многу заинтересирани да се осигурат дека ИП еИнженер за безбедност работи на, безбедно се чува.

Колку треба да буџетирам за да најдам аИнженер за безбедност со Team Secure?

Започнавме Team Secure со цел: да им понудиме врвни услуги за сајбер безбедност на нашите клиенти и да изградиме заедница на специјалисти за сајбер безбедност, без оглед на нивната локација. Ние ги регрутираме и вработуваме вашитеИнженер за безбедност директно, во ваше име. Ние ги плаќаме сите даноци за вработувања и придонесот за вработување кон државата. Без мака за вас. Без комплицирана документација, без административна кавга за вас. Едноставна економија може да кажете.

На пазарот е многу баранаИнженер за безбедност , и нема доволноИнженер за безбедност да се шета наоколу, затоа цените низ целиот свет се високи.

Кој ги поседува законските права на делото креирано од моетоИнженер за безбедност ?

Вие, клиентот! Нашиот тим работи директно за вас и по целосна исплата, сите права на IP, производи и код произведени од Team Secure се ваша сопственост.

Ангажирајте А. Инженер за безбедност

Безбедноста на вашата ИТ инфраструктура треба да биде вашиот најголем приоритет. Контактирајте се со нас.