Team Secure Македонија

Ние знаеме како да го заштитиме вашиот бизнис.

Ние нудиме услуги за сајбер безбедност на одделение за претпријатија и специјалисти и експерти за сајбер безбедност.

TS Претпријатие-одделение Услуги за сајбер безбедност

Нашите консултантски услуги за компјутерска безбедност на ниво на претпријатие.

TS Персонал за компјутерска безбедност

Ангажирајте специјалисти и експерти за сајбер безбедност.

Доверливи партнери и клиенти

Кои сме ние

Зошто тим безбеден?

Team Secure е швајцарска компанија, со седиште во Geneенева, Швајцарија. Започнавме Team Secure за да им помогнеме на деловните субјекти да ја зголемат нивната безбедност, преку Интернет и офлајн. Можете да работите со нас на два начина. Првиот е преку Team Secure Consultancy, кој е базиран на проект. Ние обезбедуваме проценка со поставени испораки што ќе ви помогнат да решите прашање за компјутерска безбедност. Вториот начин е со користење на нашите услуги за персонал за ваши сопствени проекти, услуги и консултантски услуги.

Зошто да не изберете нас

Наши принципи

Важно е да ја извршите својата должно внимание кога работите со компанија за сајбер безбедност. Бидејќи вашата безбедност е наш приоритет, еве ги четирите принципи што ги почитуваме

Испорачајте повеќе

Ние секогаш притискаме да испорачаме повеќе. Затоа што вашата безбедност е наш приоритет.

Постапувајте во ваш интерес

Ние секогаш дејствуваме во најдобар интерес на вашата деловна активност, без оглед на наш сопствен.

Нашиот ангажман

Ние ветуваме, предоставуваме. Нашата репутација е она што го гарантира нашиот опстанок и успех.

Само ако можеме да помогнеме

Ние ќе го земеме вашиот проект само доколку сметате дека навистина можеме да ви помогнеме и на вас и на вашиот бизнис.

Team Secure е сертифицирана компанија

Team Secure е ISO 9001, и ISO 27001 сертифицирана компанија

Team Secure е корпоративен поддржувач на OWASP (Проектот за безбедност на отворена веб-апликација). Посветени сме на интегрирање и промовирање на безбедни практики за кодирање во сите наши процеси за развој на софтвер, во согласност со мисијата на OWASP да ја подобри безбедноста на софтверот.

Team Secure е сертифицирана компанија

Team Secure е ISO 9001, и ISO 27001 сертифицирана компанија

Team Secure е корпоративен поддржувач на OWASP (Проектот за безбедност на отворена веб-апликација). Посветени сме на интегрирање и промовирање на безбедни практики за кодирање во сите наши процеси за развој на софтвер, во согласност со мисијата на OWASP да ја подобри безбедноста на софтверот.

Дали вашата ИТ-инфраструктура е безбедна?

Безбедноста на вашата ИТ инфраструктура треба да биде вашиот најголем приоритет. Контактирајте се со нас.

Почни